torstai 12. kesäkuuta 2014

all sort of shorts

 photo asSHORTS1_zps1166b77f.jpg
 photo asSHORTS2_zpsb94c5ab8.jpg
 photo asSHORTS3_zps3c76d645.jpg

Hellepäivien tultua yllättäen ja arvaamatta havahduin siihen tosiseikkaan, etten omista tarpeeksi monia käyttökelpoisia kivoja shortseja, joten marssin kirpputorille, ostin kahdet korkeavyötäröiset pitkät housut hintaan 1,80€ ja leikkasin ne poikki. DIY-henkisyys huipussaan.
Tällä hetkella kärvistelen jäätävien allergiaoireiden parissa, tietääkö kukaan mikä nyt kukkii??? Normaalisti mun allergiat alkaa vasta heinäkuussa, mutta nyt silmien infernaalinen kutina ja tukkoinen nenä päättivät tulla vierailulle jo kesäkuun ensimmäisellä viikolla.
Elämään on kuulunut viime aikoina pitkään ja suurella voimalla vaivannut sairaus, viimeisten viikkojen koulustressi, riparilla isoisostelu ja uusi työpaikka. Viimeisimmistä yli seitsemän tunnin yöunista on aikaa ehkä puolitoista kuukautta. Nukkumatti, sovitaanko jooko treffit?

10 kommenttia:

  1. Voiku ihanat nuo tummat shortsit!(:

    http://one-ofthemillions.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. AAAAH miten löydät aina sopivan kokoisia housuja kirpparilta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä oikeesti löydäkään, kaikki on jo pituudeltaa vähintään mua johonki puoleen sääreen XD yleensä kaikki kirpputorivaatteet muutenki käy ompelukoneen kautta kapenemassa vähän. Jos aikoo pitkistä housuista pätkästä shortsit ni pituudella ei oo onneks väliä ni voi kattoo vaan sen muun istuvuuden kannalta! Nää molemmat oli tuskanhien takana ku ei meinannu löytyy yksiäkään pienempiä housuja ku jotku pappapökät kokoa 46 :-D

      Poista
  3. Hey, you have a really nice Blog with interesting Stuff on it! :)
    Do you want to follow each other via GFC? If yes please let me know and i follow back :*

    Greetings & Kisses from Germany
    www.sophias-fashion.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Ps. Pääsit top 5 blogieni joukkoon :3
    http://so-restless.blogspot.fi/2014/09/viisi-taydellista-inspiraatioblogia.html

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Tosi hyvännäköisiä shortseja! :) Täytyy kyllä itekin lähteä kirpparikierrokselle just samaa tarkoitusta varten... Ja upeita kuvia edellisessä postauksessa! :)

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista